Over Ons

Kim en Elien hebben allebei met hun restaurant Boelare 14 laten zien wat ze in hun mars hebben. Chefkok Kim Rutsaert staat bekend om zijn creatieve en verfijnde gerechten. Hij combineert klassieke technieken met moderne invloeden, wat resulteert in verrassende smaakcombinaties en esthetisch aantrekkelijke presentaties. Zijn gebruik van lokale en seizoensgebonden ingrediënten zorgt voor een menu dat voortdurend evolueert en altijd vers is.

Gastvrouw Elien Bottelberghe legt de nadruk op een warme en persoonlijke ontvangst van de gasten. Haar toewijding aan uitstekende service en oog voor detail zorgt ervoor dat elke gast zich bijzonder en gewaardeerd voelt. Dit persoonlijke tintje draagt bij aan een memorabele eetervaring. Elien heeft ook een reputatie opgebouwd voor haar expertise in wijn. Zij kiest wijnen die perfect aansluiten bij de gerechten van Kim Rutsaert, waardoor de culinaire ervaring naar een hoger niveau wordt getild.

Restaurant Laan 7 serveert Frans-Belgische keuken. Het restaurant hecht veel waarde aan duurzaamheid. Ze werken samen met lokale producenten en boeren, wat niet alleen de lokale economie ondersteunt, maar ook bijdraagt aan de versheid en kwaliteit van de ingrediënten. Dit engagement voor lokale producten en duurzaamheid wordt zeer gewaardeerd door de gasten.

De focus op creativiteit, persoonlijke service, sfeer, en duurzaamheid zorgt voor een unieke en hoogwaardige culinaire ervaring die hoog gewaardeerd wordt door zowel gasten als critici.


De tijd vliegt

De villa aan de Leopoldlaan lijkt wel een beetje herontdekt. Veel elementen in laan 7 herinneren aan de gouden jaren zestig en zeventig. Een tijd die vooral werd gekenmerkt door optimisme en vertrouwen in de toekomst. Dat willen we met laan 7 ook uitstralen.

Een tafel reserveren kan u hier op deze pagina. Laan 7 wordt in alle opzichten een plek waar ook Elien Bottelberghe zich van haar sterkste kant kan laten zien. Als zaalmeester is ze gewend om te zorgen voor een gezellige tafel voor de gasten. En Laan 7 biedt daartoe veel open ruimte. Veel aandacht voor het interieur, verfijnde cocktails en mooie bestekken zijn een aantal van Eliens’ kenmerken waarop ze ook nu weer stevig inzet. Ook haar kennis over wijnen is een opsteker. Elien is ook de mama van Aurélie en samen met Fleur en Kim heeft het jonge gezin aan de Leopoldlaan een nieuwe thuis gevonden.

Het oog wil ook wat, denkt Kim, en hij dresseert de borden in Laan 7 zoals alleen een vakman doet. Met schijnbaar gemak vinden Kim en Elien in laan 7 opnieuw het concept uit dat altijd al bij Eeklo heeft gepast. Tempus fugit amor manet of de tijd vliegt maar liefde blijft.