Over Ons

Kim en Elien hebben allebei met hun restaurant Boelare 14 laten zien wat ze in hun mars hebben. Kim, de sterkhouder in de keuken, zorgt voor de voortreffelijke kwaliteit op uw bord tegen een aantrekkelijke prijs. Elien ontvangt haar gasten warm en vriendelijk. Samen zorgen ze voor het kwaliteitslabel waar ze de voorbije jaren hard voor hebben gewerkt. Met restaurant Laan 7 willen Kim en Elien opnieuw authenticiteit en een nog betere restaurantbeleving aanbieden.

In restaurant Laan 7 serveren Kim en Elien Frans-Belgische keuken. Ze blijven verrassen met hedendaagse culinaire accenten maar ook met hun aandacht voor elk détail. Chefkok Kim Rutsaert studeerde aan de hotelschool Spermalie in Brugge. Hij werkte tien jaar in het bekende restaurant Zoetendale, daarna Boelare 14 en nu Laan 7. Kim legt de lat voor zichzelf graag hoog en waagt zich graag aan sierlijke combinaties van dagverse groenten met vlees en vis en heerlijke sauzen.


De tijd vliegt

De villa aan de Leopoldlaan lijkt wel een beetje herontdekt. Veel elementen in laan 7 herinneren aan de gouden jaren zestig. Een tijd die vooral werd gekenmerkt door optimisme en vertrouwen in de toekomst. Dat willen we met laan 7 ook uitstralen.

Een tafel reserveren kan u hier op deze pagina. Laan 7 wordt in alle opzichten een plek waar ook Elien Bottelberghe zich van haar sterkste kant kan laten zien. Als zaalmeester is ze gewend om te zorgen voor een gezellige tafel voor de gasten. En Laan 7 biedt daartoe veel open ruimte. Veel aandacht voor het interieur, verfijnde cocktails en mooie bestekken zijn een aantal van Eliens’ kenmerken waarop ze ook nu weer stevig inzet. Ook haar kennis over wijnen is een opsteker. Elien is ook de mama van Aurélie en samen met Fleur en Kim heeft het jonge gezin aan de Leopoldlaan een nieuwe thuis gevonden.

Het oog wil ook wat, denkt Kim, en hij dresseert de borden in Laan 7 zoals alleen een vakman doet. Met schijnbaar gemak vinden Kim en Elien in laan 7 opnieuw het concept uit dat altijd al bij Eeklo heeft gepast. Tempus fugit amor manet of de tijd vliegt maar liefde blijft.