VOORGERECHTEN
Kaaskroketten€ 19,00
Garnaalkroketten€ 23,00
Duo van kroketten€ 21,00
Carpaccio met truffelmayonaise, parmezaan en rucola
€ 23,00
Rundscarpaccio met ganzenleverkrullen€ 26,00
Scheermeskes (warm)€ 21,00
HOOFDGERECHTEN
Scheermeskes (warm)€ 28,00
Irish ribeye champignonsaus of peperroom (supplement béarnaisesaus € 3,00) € 38,00
Gefrituurde pladijs met verse tartaar, stoemp van bosuitjes€ 28,00
Rundscarpaccio€ 26,00
Rundscarpaccio met truffelmayonnaise€ 29,00
DESSERTS
Panna cotta van witte chocolade afgewerkt met alle toetsen van framboos € 12,00
Dame Blanche (warme chocoladesaus)€ 12,00
Crème Brûlée€ 12,00
Coupe Kolonel met de Belgische vodka white Mary€ 13,00
De samenstellingen van onze gerechten kunnen veranderen. Heeft u vragen over allergenen, vraag het ons gerust!