VOORGERECHTEN
Kaaskroketten€ 17,00
Garnaalkroketten€ 19,00
Duo van kroketten€ 18,00
Carpaccio met truffelmayonaise, parmezaan en rucola
€ 22,00
Rundscarpaccio met ganzenleverkrullen€ 26,00
Scheermeskes (warm)€ 19,00
HOOFDGERECHTEN
Scheermeskes (warm)€ 27,00
Irish ribeye champignonsaus of peperroom (supplement béarnaisesaus € 3,00) € 36,00
Gefrituurde pladijs met verse tartaar, stoemp van bosuitjes€ 27,00
Rundscarpaccio met ganzenleverkrullen€ 29,00
NAGERECHTEN
'Dessert Boelare 14' Panna cotta van witte chocolade afgewerkt met alle toetsen van framboos€ 10,00
Coupe vanille€ 8,00
Dame Blanche (met warme chocoladesaus)€ 10,00
Aardbeien, mascarpone en meringue€ 12,00
Coupe Kolonel met de Belgische vodka white Mary€ 12,00
Crème Brûlée€ 11,00
Tiramisù€ 11,00
De samenstellingen van onze gerechten kunnen veranderen. Heeft u vragen over allergenen, vraag het ons gerust!